Beste norskfødte i innendørs NM unghest

Publisert 9. november 2009

2
RR Landdorne e. Solos Landtinus / Royal Z II

RR Landdorne e. Solos Landtinus / Royal Z II

RR Landdorne som nylig ble Fløyhoppe under Dansk Varmblod hoppekåring på Tune ridesenter og Inger C. Bugge gjorde en suveren innsats  i helgens Hallmesterskap for unghester i Arendal med 3 nullrunder, hoppas manglende rutine til tross. Hoppa mangler fortsatt styrke med sin korte karriere, og som nest siste ekvipasje ut i omhopningen gikk hun tom og tok bommen på siste hinder med bakbena - det holdt akkurat ikke til sølvet! Men en hederlig innsats, gratulerer Inger!

RR Lord of Rings beste norskfødte i 5-års Breeders sprang 2009 (Foto: Avlshest.no)

RR Lord of Rings beste norskfødte i 5-års Breeders sprang 2009 (Foto: Avlshest.no)

RR Lord of Rings som nylig ble Beste norskfødte i 5-års Breeders sprang har hatt en pause fra banen pga. kastrasjon, og ble litt tittete i 1.avdeling. Han fikk to stopp pga. vannmatte som var satt opp rett ved 1. hinder, og dermed også volte- og tidsfeil. En hest med veldig kapasitet, men fortsatt noen barnestreker, og selv om han kom sterkt tilbake i 2. og 3.avdeling røk sjansene hans denne gang.

2 kommentarer til “Beste norskfødte i innendørs NM unghest”

  1. Videoer av RR Landdorne og RR Lord of Rings / Inger Bugge er nå lagt inn i saken.

  2. Øystein sier:

    Bra innsats i NM!

Legg igjen en kommentar