0
For Pleasure

For Pleasure - 2 x OL lag-gull, og plassert nr. 4 individuelt i OL Sydney 2000 under Markus Ehning, og også blant de beste under OL i Athen. Vunnet 1.836.983,- euro, far til 169 sportshester (av 282 registrerte avkom) og 19 kårede sønner pr 2009, årets hingst i Hannover 2000. Hannoveranerspringindeks på 156 i 2006.

De svenske sprangchampionatene ble avholdt på Flyinge helgen 17.-18. oktober. Beste seksåring av 46 finalehester ble kårede Callahan VDL 1131 etter Contendro/For Pleasure. Hingsten ris av Jens Fredricksson. I femårsfinalen var det Architecht e. Argentinus og Niklas Arvidsson som stakk av med seieren. Etter tre nullrunder og med tiden 32,8 i finalen var seieren sikret. Ekvipasjen tok dermed også med seg seieren i svenske breeders. Nummer to blant 4-åringene ble No Worries etter No Limit/Voltaire ridd av finske Piia Pantsu.

Både For Pleasure, Voltaire og Argentinus er hovedbestanddeler i vårt avlsmateriale, og ventende føll får mf. For Pleasure. Vi tilbyr bestilling av føll om du finner vårt avlsmateriale interessant og har spesielle ønsker til hingstevalg. Avtale/pris vil utvikles i samarbeid med kunden.

RR For Your Pleasure JC og RR For Spirit JC skal vises på privat DV sadelkåring høsten 2010.

Legg igjen en kommentar