1

JJ Horses / Bråten gård avslører at vi får besøk av svenske Ridsport på FØLLFESTIVALEN den 19/8 i år. Svenske Ridsport har et fast opplag på 80.000, og publiseres annenhver uke. 

Tidningen er nå i innspurten av en Slagord-konkurranse, der vinnerpremien er en gratis bedekning med JJ RayBan i 2010. Se link. JJ Horses / B.A. Gjerde har sponset bedekningsretten, og har hatt den utsøkte glede å velge et Vinner-Slagord. JJ Horses skriver : » Pga. RayBan`s popularitet i Sverige, er man selvfølgelig nysgjerrig på hingstens første føllårgang. På Føllfestivalen vil det tradisjonelt arrangeres avkomsklasser for de ulike hingster, og forhåpentligvis vil vi kunne presentere en RayBan-avkomsgruppe med et 20-talls føll. Ridsport er selvfølgelig også faglig interessert i å se bredden i den norske avlen, og vi gleder oss virkelig til å vise svenskene en samling kvalitetsføll etter våre mange gode avlshingster i Norge.
NYTT AV 2010 er at JJ Horses / Bråten Gård, utover egne stasjonshingster, også ønsker å presentere avkomsgrupper etter øvrige hingster i norsk avl. Dette vil vi invitere alle hingsteeiere i Norge med på! »

Under Føllfestivalen 2010 får du dessuten et spesialtilbud på microchipsmerking/passtegning av føll v/VETERINÆR UNN REIERSTAD / RR REIERSTAD RIDEHEST: NOK 500,- inkl MVA uten passtegning og NOK 1000,- inkl MVA med passtegning (ifølge Stiftelsen Norsk Hestesenter valgfritt). Ev. vaksine for de føllene som er gamle nok (minst 3 mnd gamle) er inkludert med kun tillegg av vaksinekostnad. De som ønsker å benytte seg av tilbudet bestiller dette ved påmelding. Nærmere info om tidspunkt og sted sammen med tidsplan / katalog. Hesteeiere som ønsker å registrere i Norsk Varmblod (NV) bes ta med registreringspakke/microchip fra Norsk Hestesenter (NHS). NHS er informert om tilbudet. Hesteeiere som ønsker å registrere i Dansk Varmblod (DV) får microchip/papirer på utstillingsplassen. Dette tilbudet gjennomføres i samarbeid med DV. Tilbudet er i støpeskjeen og tar foreløpig forbehold om kapasitet, ved overskridelse opereres med venteliste.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Danske Ridehesten dekker Føllfestivalen 2010!  | RR Reierstad Ridehest - 27. april 2010

    [...] Føllfestivalen 2010 dekkes av tidningen ridsportsverige! [...]

Legg igjen en kommentar