Dansk føllchampionat etter norsk mal?

Publisert 13. juli 2010

0

VETERINÆR UNN REIERSTAD gjorde i vinter en studie basert på FØLLFESTIVALEN 2007 og 2009 i samarbeid med Veterinær Ole Jørgen Jørgentvedt.

Rapporten ble oversendt til våre kolleger i Dansk Varmblod. Det ser ut til å ha inspirert danskene. Det store, velkjente stutteriet Katrinelund inviterer nå for første gang sine oppdrettere til å delta i deres første følchampionat, som avvikles etter samme mal som FØLLFESTIVALEN. Det vil kun være mulighet for å delta med avkom etter de hingstene som Katrinelund tilbød i 2009, og føllene blir oppdelt etter kjønn og farshingst, dressur- og sprangdisiplin, med premiering av dagens beste hoppe- og hingsteføl i henholdsvis dressur og spring. – Og det vil bli mulighet for å få chipmerket føllet – i samarbeid med det danske Landscenteret (nå Videncentret) | Heste.

Legg igjen en kommentar