0

RR REIERSTAD RIDEHEST inviterer deltagere og publikum til UNGHESTCHAMPIONATET  – 30.-31.oktober 2010!

Et godt samarbeid mellom sport, avl og velvillige sponsorer i Norge har resultert i et nytt Sport- og Avls Championat i Norge. I fjor gikk dette av stabelen på Tune Trav og Ridesenter i Østfold 17. og 18.oktober samtidig med privat Dansk Hoppekåring, med recordstor påmelding – hele 54 ekvipasjer. RR REIERSTAD RIDEHEST er en av initativtagerne/arrangørene i samarbeidsgruppen av norske oppdrettere bak arrangementet. I år gjentas suksessen, helga 30.-31. oktober, på Lefdals Rideskole i Tønsberg.

Her blir det mulighet for de som ønsker å vise 3- og 4-årige varmblods ridehester uavhengig av stambokstilhørighet og medlemskap. I sprang vil 3-åringene løshoppe og 4-åringene hoppes under egenrytter. Gangartshestene skal vises under egenrytter. Det blir profesjonelle dommere og gode premier – totalt kr 10 000,- i premiepotten pr klasse.

PROPOSISJONER for de forskjellige klassene kommer senere. Se www.unghestchampionatet.no

Les om fjorårets arrangement:

Ta gjerne kontakt på TLF 957 55 692 for ytterligere info. 

Legg igjen en kommentar