RR salgshester fortsetter suksessen

Publisert 10. august 2010

1

RR Lord of Rings f.04 e. Lord Caletto / Royal Z II - 300.000,-

RR Ronja Skovgaard som stod for salg hos RR i lang tid uten å vekke interesse hos kjøperne beviser sin verdi i tråd med bedømmelsen på kåring i DV som 3-års. Hun fortsetter nå suksessen på konkurransebanene med stadige plasseringer, bl.a. en 2. og 3. plass i feltritt og en 7. plass i 1.30 m sprang nylig. Hun er nå klar for sin debut i internasjonal feltritt.

Salgshesten RR Lord of Rings har også tatt en rekke plasseringer på sprangbanene siste uken, en 1. plass, to 2.plasser, en 3. plass og to 5.plasser, sist i 1.30 m sprang. Han er kvalifisert til og kan sees under 6-års finalen i Norsk Breeders Trophy på Linnesvollen 28.-29. august.

Rytter Inger Bugge. Gratulerer Inger!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Salgshesten RR Lord of Rings 6.plass i NBT 6-års sprangfinale | RR Reierstad Ridehest - 30. august 2010

    [...] RR salgshester fortsetter suksessen [...]

Legg igjen en kommentar