1

RR Lord of Rings e. Lord Caletto / Royal Z II - Inger Bugge 6.plass i NBT 6-års sprangfinale

Salgshesten RR Lord of Rings (e. Lord Caletto / Royal Z II) som har flere plasseringer i både 1,30 m og 1,20 m og ble beste norskfødte i Breeders 5-års sprangfinale i 2009 gikk null i 1. avdeling i breedersfinalen for 6-åringer med Inger Bugge blant 8 feilfrie av 20 ekvipasjer i helgen. I 2.avdeling pådro han seg 2 feil, og endte totalt på en 6.plass. Eneste feilfrie ekvipasje var den kårede hingsten Cabachon (e Casall/Conserto II) ridd av Stein Endresen. Gratulerer Inger!

RR Lord of Rings har dermed igjen bevist at han leverer jevnt gode resultater. Hans mor – RR Rozanta Skovgaard – er også mor til RR Landdorne, Norges beste 4-års spranghest og Norges beste hoppe 2008, Fløyhoppe i Dansk Varmblod og beste norskfødte i innendørs NM for unghest i 2009 samt en 5.plass i Stall Vest 6-årsklasse under AEG 2010.

Trackbacks/Pingbacks

  1. RR salgshester fortsetter suksessen – leder championatet for seniorer i feltritt | RR Reierstad Ridehest - 26. september 2010

    [...] Salgshesten RR Lord of Rings 6.plass i NBT 6-års sprangfinale (30.august 2010) [...]

Legg igjen en kommentar