3

FØLLFESTIVALEN

FØLLFESTIVALEN går i år av stablen lørdag 20/8. JJ HORSES og BRÅTEN GÅRD inviterer for 4.gang til festival, og arrangementet er åpent for alle.

RR For Your Pleasure JC - en norskfødt DV - fikk 8 på springgalopp og 8 i ridbarhet av testrytter, kåret RDH og opptatt i Springhestprogrammet (Foto: Avlshest.no)

DANSK VARMBLODS HOPPEKÅRING

Dato for arrangementet er lørdag 17/9. Det er 3. året det avholdes DV-hoppekåring, og ved kåringene 2009/2010 er det totalt kåret 80 norske hopper i Dansk Varmblod.
Tilbudet retter seg mot hopper som ønsker avlsgodkjennelse innenfor Dansk Varmblods Avlssystem. Det vil avholdes eksteriørkåring og sadelkåring, og tilbudet er tilrettelagt for såvel avlshopper som sportshopper.

REGISTRERINGSVEILEDNING FOR NORSKFØDTE DV-FØLL
Ved vår avlsstasjon er det stadig et økende antall kunder som ønsker registrering av sine føll i Dansk Varmblod. Registreringen innebærer at hesten blir Dansk Varmblods, og får et Dansk Varmblods Hestepass. Hesten er like fullt å betrakte som Norskfødt.
JJ Horses har utarbeidet en registreringsveiledning for kunder som ønsker å registrere i Dansk Varmblod:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Dansk Varmblod godkjenner Happy Irco og Tobajo Picez – også til Springhestprogrammet | RR Reierstad Ridehest - 26. februar 2011

    [...] Terminliste 2011 – Føllfestival og DV hoppekåring m/registreringsveiledning (14.januar 2011) [...]

  2. Dansk Varmblod godkjenner Happy Irco og Tobajo Picez – også til Springhestprogrammet | Johnsten.no - 26. februar 2011

    [...] Terminliste 2011 – Føllfestival og DV hoppekåring m/registreringsveiledning (14.januar 2011) [...]

  3. Sprangindeks over snitt i DV & opptatt i Springhestprogrammet | RR Reierstad Ridehest - 15. april 2011

    [...] Terminliste 2011 – Føllfestival og DV hoppekåring m/registreringsveiledning (14.januar 2011) [...]

Legg igjen en kommentar