4

Sir Cisco e. Sancisco/Arpeggio på Pintokåring 2.april 2011 (Foto: Norsk Hestesenter)

Avlshingsten Sir Cisco e. Sancisco/Arpeggio er kåret i Mecklenburg 2009, og avla en 30-dagerstest i Tyskland samme år. Han godkjennes også i Dansk Varmblod på DV-hopper etter søknad, og er kåret for Norsk ponniavl, Norsk pintoavl og Barockpinto. I sesongen 2010 bedekket hingsten 17 varmblods ridehesthopper, 7 sportsponnihopper og 4 frieserhopper som Barockpinto.

Siden 3. april har han vært i Tyskland med rytter Inger Bugge for å trene og kvalifisere seg til det Tyske Bundeschampionatet, hvor kvalifisering gjelder som endelig kåring i Mecklenburg. 13.april vant de sitt første kvalifiseringsstevne til Bundeschampionatet i Luhmuehlen, Tyskland, med hele 8,9 i score, i startfeltet var det 80 deltagende. I helgen startet ekvipasjen to nye kvalifiseringer til Bundeschampionatet – av høyeste vanskelighetsgrad – med 30 deltagende, og ble i begge klasser plassert nr 2. med en score på hhv. 8,2 og 8,3 poeng.

Sir Cisco e. Sancisco/Arpeggio og Inger Bugge (Foto: Teresa Paulsrud)

Vi gratulerer eier Stutteri-ML v/ Lillian og Cato Strand og rytter Inger Bugge! Ekvipasjen vil fortsette å bli i Tyskland fram til midten av mai. De bor og trener for den velmeritterte tyske feltrittsrytteren Andreas Dibowski. Dersom de oppnår en plassering på et vanlig stevne også er hingsten kvalifisert til Bundeschampionatet. Inger Bugge har også med seg RR Ronja Skovgaard  e. Royal Z II / Märchenprinz, som ble feilfri i terreng på hinder og tid CIC* i Kreut, Øst Bayeren 9.april, og RR Landdorne e. Solos Landtinus u. RR Rozanta Skovgaard ue. Royal Z II / Grandis.

Vår meritterte avlshoppe RR Rozanta Skovgaard, RR Landdornes mor, er drektig med Sir Cisco med forventet nedkomst slutt april

Les mer:

Trackbacks/Pingbacks

 1. RR Lord of Rings plassert internasjonalt! | RR Reierstad Ridehest - 9. mai 2011

  [...] til RR Lord of Rings, RR Rozanta Skovgaard, venter føll etter Sir Cisco (Sancisco/Arpeggio) når som [...]

 2. Pintohingsten Sir Cisco er kvalifisert til Bundeschampionatet 2011 og klar for avlsboksen | RR Reierstad Ridehest - 20. mai 2011

  [...] Pintohingsten Sir Cisco super – en 1.pl og to 2.pl på tre kvalifiseringer i Tyskland! 26.april 2011 [...]

 3. Pintohingsten Sir Cisco nr. 6 i Bundeschampionatet 2011  | RR Reierstad Ridehest - 20. september 2011

  [...] Pintohingsten Sir Cisco super – en 1.pl og to 2.pl på tre kvalifiseringer i Tyskland! (26.april 2011) [...]

 4. Pintohingsten Sir Cisco kåret i Norsk Varmblod | RR Reierstad Ridehest - 3. april 2012

  [...] Pintohingsten Sir Cisco super – en 1.pl og to 2.pl på tre kvalifiseringer i Tyskland! (26.april 2011) [...]

Legg igjen en kommentar