RR For Your Pleasure JC dobbel 0

Publisert 29. mars 2012

2

RR For Your Pleasure JC e. For Pleasure / Solos Landtinus – Inger Bugge (Foto: Privat)

Den 25.mars gikk RR For Your Pleasure JC e. For Pleasure / Solos Landtinus dobbel null med Inger Bugge i Norges-serien. 5-åringen er helt fersk på konkurransebanen, og det var dens andre stevnestart noensinne.
NB! hesten ligger oppført med feil navn og stamboktilhørighet, se pressemelding fra hpnett.no: Norsk Varmblod stambok (hpnett.no, 14.02.2012), som henviser til Norsk Varmblod. Norsk Varmblod skriver følgende på sine sider (Stambok på nett er lansert (norskvarmblod.no, udatert)):
«Vi er nå stolte av å kunne lansere vår stambok på nett i samarbeid med HorsePro! Dette er et resultat av opprettelsen av et selvstendig stambokkontor og samarbeid med NRYF/CompetIT (via HorsePro) som leverandør av våre IT-tjenester. Denne stambokfunksjonen inkluderer hestens avstamming, avkomsinformasjon samt profilering av norskkårede hingster ved visning av deres norske stamboknummer. I tillegg vil man som tidligere få sportsinformasjon om hestene. Utstillings- andre avlsresultater vil lanseres når disse er lagt inn elektronisk. Vi gjør oppmerksom på at i overføring av filer fra Rikstoto til HorsePro har det forekommet duplikater og eventuelle andre feil i opplysninger om hestene men vi jobber med å rette opp dette fortløpende. Gi oss gjerne beskjed hvis dere skulle finne feil i opplysninger om hestene. «
Beskjed er gitt Norsk Varmblod (NV) den 27.mars 2012:
«Hei, så flott at dere har fått stambok på nett. Det er imidlertid noen feil i mine hester:
Rozanta Skovgaard (Norges yngste Elitehoppe i sprangavl ) ligger inne med 3 NV avkom. RR For Spirit JC er imidlertid ikke Norsk Varmblod men DV (Dansk Varmblod). RR Lord of Rings er NV, han ligger inne med feil mor (duplikat) med ufullstendig stamme, og kommer derfor ikke opp på Rozantas avkomsliste. Han er nå A-hest i sprang (>3 feilfrie runder i 1.40 m). Kunne gjerne fått NV-logo ved seg også, som RR Orlando. Det samme med RR Landdorne (beste 4-års spranghest og hoppe i NV 2008, B-hest i feltritt og bragt Norge på verdensrankingen i 2011) ligger også inne med ufullstendig far (duplikat) og et avkom RR For You Miss Pleasure som heller ikke er Norsk men Dansk Varmblod (og heter forøvig nå RR For Your Pleasure JC).
Avkomslisten var korrekt i tidligere Rikstoto systemet med unntak av de to yngste som er registrert DV og ikke NV, så her har duplikat både på mor og far oppstått i overføringen. De to yngste (RR For Your Pleasure JC og RR For Spirit JC) er nå i sporten og kommer snart inn i systemet på hestelisens (med DV-pass).
Fint om dere kan rette opp. ..Takk. Mvh Unn Reierstad»
Vi ser frem til at Norsk Varmblod / Norges Rytterforbund retter opp i hestenes navn og stamboktilhørighet, og gratulerer Inger med fint resultat.
Les mer:

2 kommentarer til “RR For Your Pleasure JC dobbel 0”

 1. Pr 11.04.2012 svarer Norsk Varmblod følgende:

  «Hei Unn,

  tusen takk for at du gjør oss oppmerksom på de feilene som har oppstått i overføring av data. Vi vil rette opp feilene så raskt vi rekker.

  Når det gjelder Rozanta så er det veldig fint om du kunne sendt et portrett- samt et eksteriørbilde evt andre bilder du ønsker at skal legges ut på hjemmesiden, så skal jeg sørge for at de ‘nyeste’ elitehoppene oppdateres snarest. Send gjerne også inn øvrig informasjon om hoppen/avkom for publisering.

  Vennlig hilsen Siri Furre

  Stambokfører/webredaktør for Norsk Varmblod»

  Vi takker Norsk Varmblod for tilbakemeldingen og registrerer at stamtavleinformasjonen på RR Lord of Rings og RR Landdorne med dette er oppdatert. Vi venter på at korrekt navn og stambok for RR For Your Pleasure JC og RR For Spirit JC blir oppdatert så raskt som mulig så det kan komme opp korrekt på start- og resultatlister.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Salgshesten RR For Your Pleasure JC igang | RR Reierstad Ridehest - 24. april 2013

  [...] RR For Your Pleasure JC dobbel 0 (29.mars 2012) [...]

Legg igjen en kommentar