1

Sir Cisco e. Sansisco / Arpeggio / Polany og Inger Bugge (Foto: Lilliand Strand)

Sir Cisco (Sanscisco/Arpeggio/Polany) og Inger Cathrine Bugge tok seieren i deres første feltrttsstevne denne sesongen, 100 cm.
1. place out of 21 horses in Gärds, Sweden. Gratulerer  til Inger og hingsteeier Lillian Strand/Stutteri-ML.

Neste stevne er i Tyskland i dag. En gälenderferde 6 års. Samt at han skal gå en internasjonal CCI* 22. april i Tyskland. Vi vil forsøke å kvalifisere han til Bundeschampionatet i år også, sier hingsteeier Lillian Strand, Stutteri ML.

Han er tilgjengelig på fersk/transportsæd ved vår avlsstasjon i 2012. Han er også tilgjengelig på frossen sæd ved vår stasjon (RR Reierstad Ridehest), samt i Storbritannia  (elitestallions), Tyskland (Kempke Hof), Danmark (Euro-hingstesæd).

Les mer:

 

1 kommentar til “Pintohingsten Sir Cisco/Inger Bugge seier i 1 m feltritt”

  1. Sir Cisco / Inger Bugge klarte sin første stevnekvalifiseing til Bundeschampionatet i Tyskland til fantastiske 8,4 poeng i går. Nå venter et treningsopphold i Tyskland før hingsten skal gå sitt første CCI* internasjonale stevne.

Legg igjen en kommentar