1
RR For Your Pleasure  JC og Ingerid Harang Helgestad (Foto: Bjørn Hammerseth)

RR For Your Pleasure JC og Ingerid Harang Helgestad (Foto: Bjørn Hammerseth)

RR For Your Pleasure JC e. For Pleasure og under vår suksesshoppe RR Landdorne som tok Norge på verdensrankingen i feltritt i 2011, har hatt en treningspause i høst pga operasjon. Den er nå igang igjen, og fikk en CR i 0,80 cm 1.kval i Norgesserien i Drøbak 23.03.2013 med rytter Ingerid Harang Helgestad (16 år). I 1,0 m fikk ekvipasjen dessverre 12 feilpoeng, men i 0,95 m lag gikk de feilfritt og kom på en 8.plass (av 9 plasserte). Flott innsats, Ingerid!

Se resultater her:

Les mer:

 

Trackbacks/Pingbacks

  1. RR For Your Pleasure JC solgt | RR Reierstad Ridehest - 22. august 2013

    [...] Salgshesten RR For Your Pleasure JC igang (25.mars 2013) [...]

Legg igjen en kommentar