RR Pik King

RR Pik King e. Tobajo Picez u. Shadar xx e. Viking xx (1 uke gammel)

Vallak f. 2010 -
Tobajo Picez / Viking xx / Shadeed xx / Monsanto xx
Godkjent i DWB og NWB

På morssiden nært beslektet med noen av Norges beste feltrittshester. Far er den superridbare, dobbelttalent-avleren Tobajo Picez.

Mor til RR Pik King er vår engelsk fullblods avlshoppe Shadar xx, og far er populære Tobajo Picez fra Tobajo Sporthorses, som er kjent for å avle ridbarhet og dobbelttalent. Shadar xx er etter Viking xx, som er kåret i flere ridehestavlsforbund, og morfar Shadeed xx er halvbror til Zinsky xx som er kåret i SWB og morfar til konkurransehesten Bacardi, bronze i senior NM feltritt som 6-års i 2009 med Inger Bugge, seier i internasjonal CCI* og debut i internasjonal CNC** 2010, og bragt Norge inn på verdensrankingen i feltritt 2010. Shadar xx er kåret DS i Dansk Varmblod og har selv avlet flere fullblods ridehestmodeller, bl.a. Hestads Chief xx e. Be My Chief xx, som har gått breeders finale feltritt både som 5-åring og 6-åring, seier/plasseringer i CNC*, nr. 10 i NM feltritt 2009, 1.30 m sprang og kvalifisert til å gå internasjonalt CIC* med Johanna Breistein Bakke.

RR Pik King viste allerede som nyfødt et modig, men ettergivende temperament. Bedømmelse som sprangbetonet føll med foredler mor på FØLLFESTIVALEN 2010 med 8 på type, 7 (hode-hals-kropp), 7 (bein), 6 (skritt), 6 (trav), 7 (galopp), helhet 7. Dommer leder av Dansk Varmblods kåringskommisjon Poul Grougaard.

Etter 1.løshopping i mai 2011 åpenbarte seg allerede et supert sprangtalent – reflekser, taksering/temperament/villighet, og teknikk/kapasitet.

RR PIK KING er til salgs. Oppgitt prisantydning er inkl MVA (80000,- + MVA). Kontakt: tlf 957 55 692. Hesten er registrert som Dansk Varmblod.

Cortez (Holst.) Elite SWB Cor De La Bruyere (Holst.)
Ohlala (Holst.) St.pr.St
Tobajo Picez (NWB), 2. pr, VIDEO
Picina (SWB) (67) 2.pr Pik Trumpf (Hann.) 748 SWB
Alexine (SWB) (67) 22576

Viking xx (USA) NWB 71RH Northern Dancer xx
Paddys Song xx
Shadar xx DS
Shadeera xx Shadeed xx – Nijinsky xx – Northern Dancer xx
Trackmist xx – Monsanto xx

Se full stamtavle med slektskapsinformasjon og mer enn 20 kjente generasjoner her.

Bilder