5

unghestchampionatEt godt samarbeid mellom sport, avl og velvillige sponsorer i Norge har resultert i et nytt sport- og avlschampionat, med profesjonelle dommere og gode premier for de som ønsker å vise 3- og 4-årige varmblods ridehester uavhengig av stambokstilhørighet og medlemskap. Resultatene fra FERD, JJ og TAILORMADE unghestchampionatene på Tune Ridesenter 17.-18.oktober 2009 er nå klare.

Se også reportasjer på Avlshest.no:

Ridehestennorge.no:

og hva Norsk Varmblod skriver på www.norskvarmblod.no (18.10.2009 kl 18.58) fra sin egen pressedekning av arrangementet. Stiftelsen Norsk Hestesenter gratulerer også en av vinnerne: Lars og Charles til topps (27.10.2009).

Vi gratulerer vinnerne og ønsker alle deltagere lykke til videre med hestene.

Tusen takk til sponsorene, alle funksjonærer og deltagere for å bidra til et hyggelig arrangement!

5 kommentarer til “Resultater Unghestchampionatet 17.-18.oktober”

 1. Linn Authen sier:

  Tusen takk for en fantastisk fin helg!
  Så mange flotte ekvipasjer!
  :)

  Hilsen Linn

 2. Nå er også bildegallerier linket inn i saken.

Trackbacks/Pingbacks

 1. RR Landdorne, RR Constanza og Shadar xx kåret i DV | RR Reierstad Ridehest - 19. oktober 2009

  [...] Etter kun å ha stått i ridning i 2,5 mnd hos Inger Bugge fikk hun også en fin ilddåp under helgens sadelkåring og unghestchampionat. På sitt første stevne under søndagens sprangchampionat for 4-åringer var hun dog noe sliten, etter lange transporter og mange oppgaver og inntrykk i løpet av lørdagens hoppekåring, med måling, mønstring på fast bunn, løsvisning med løshopping, og rideprøve med testrytter. Hun har kun vært i ridehus en gang  tidligere, men har et fantastisk temperament og taklet likevel oppgaven med glans! Se resultatlisten her. [...]

 2. RR Constanza debut 1 m med 4.plass av 35 startende | RR Reierstad Ridehest - 1. november 2009

  [...] om RR Constanzas ilddåp på DV sadelkåring og Unghestchampionat helgen 17.-18. [...]

 3. Tenker du på deltagelse i 3- eller 4 års test/-championat neste år? | RR Reierstad Ridehest - 4. november 2009

  [...] Resultater Unghestchampionatet 2009 (18.10.2009) [...]

Legg igjen en kommentar