0

Oppdrett - avlshopper/føll på beite Avlssesongen er nå avsluttet ved RR Reierstad Ridehest Avlsstasjon / Veterinær Unn Reierstad, etter 3. år med mottak av hopper utenfra. Etter endt avlssesong kan 90 % drektighet (registrert på 14-18 dager) noteres, fordelt på følgende resultater:

 • 56 % drektige på første innlegg, hvorav 25 % på frossen sæd
 • 22 % drektige på 2. forsøk
 • 11 % drektige på 3.-5. forsøk
 • 11 % ikke drektige

Dette må vi si oss svært godt fornøyd med. Hoppene har vært fordelt på både unge og eldre hopper med og uten føll, hvorav 33 % såkalte problemhopper og 22 % ikke har blitt drektige ved andre avlsstasjoner tidligere. Hoppene har videre fordelt seg på følgende hingster (mest brukte øverst):

 • Zonik
 • Bon Bravour
 • BH Zack
 • Don Romantic
 • Quidam de Revel
 • Azteca VDL
 • Tobajo Picez
 • Barock-pinto

RR Reierstad Ridehest takker for tilliten og det gode samarbeidet med våre gode kunder og samarbeidspartnere i 2012 , og ønsker velkommen tilbake til neste år. Planleggingen for neste års hingsteprogram er allerede i gang hos våre samarbeidende hingstestasjoner.

Les mer:

Legg igjen en kommentar