Cardento – avd. av Bråten gård

Holsteiner
Født 1992
Capitol I/Lord/Sacramento Song xx
172 cm
Kåret i KWPN, SF, Svensk Varmblod (ASVH), AHHA, Hannover, Holstein
ELITE-premiert i ASVH (Sverige)

Video

 

Avstamnings- og egne resultater

Sprangindeks KWPN: 148.
Sprangindeks Sverige: 154
Nr. 4 på den svenske sprangindeksen

ASVH har kåret Cardento 933 til «Årets Hingst» i 2009. Han er den første hingsten som får denne utmerkelse for andre gang. Han ble også kåret til «Årets Hingst» i 2006.

Cardento gjorde sin materialprøve i Tyskland. Han kom deretter til Sverige og Flyinge AB der han virket i avl.

Cardento har mange resultater på internasjonalt nivå og var med på det svenske landslaget I sprang flere år. Sammen med sin rytter Peter Eriksson ble Cardento plassert i EM, VM og OL med 3 sølvmedaljer. Cardento var med på det svenske laget som vant i Nation’s Cup i Rome, Drammen og Ikast. Individuelt vant hingsten Grand Prix i Holte, Helsingborg, Angelholm, Gera, Kungsbacke (2 ganger) og tok 2.plass i Aarhus. Cardento var også nr.6 i World Cup kvalifisering i Gøteborg, nr.4 i «German Classics of Hannover» og nr.6 i Grand Prix i Stockholm.

Avkoms resultater
I tillegg til prestasjoner i sporten har Cardento vært suksessfull også gjennom sin prestasjonsavl og mange gode avkom. I 4 år på rad ble Cardento «Årets Breeders Trophy-Hingst» og valgt i 2007 til «Horse Of Fame».
Cardento er far til Classic Lady, vinner av Unghest-VM for 7-årige hester.
Ved SM i sprang 2008, blev Cantara e Cardento ue Everest Svensk Mester, sølvmedalje gikk til Draco som også er etter Cardento.

Stasjonsinformasjon
Tilgjengelig på frossensæd: Pris: 1.rate 3.000,- NOK ved inseminering og 13.000,- NOK ved 90 dagers drektighet (+ mva.). Dette innebærer 3 forsøk / insemineringsdoser. Dersom hoppa blir drektig på første eller andre insemineringsdose får hoppeier ikke tilgang på resterende. Inseminasjonskostnader tilkommer.

      Capitano   Corporal  
        Retina  
  Capitol I      
 
      Folia   Maximus  
        Vase  
     
 
      Lord   Ladykiller xx  
        Viola (Holst)  
  B-Estelle H
     
 
      Restelle H   Sacramento Song xx  
        Estelle  

 

Bilder